Naar laatste nieuws

Welkom

Een dak biedt vandaag méér dan alleen maar bescherming op een woning.

Esthetiek en isolatie zijn mee bepalend bij de keuze van de dakmaterialen. Wij mogen ons specialist noemen op het gebied van dakrenovatie & nieuwbouw.

Onze geschoolde vakmensen én het gebruik van uitsluitend kwaliteitsmaterialen bieden u de garanties waarnaar u als klant op zoek bent, ongeacht of u kiest voor een hellend of plat dak.

Wij zijn ook erkend Velux plaatser (dakramen en koepels).

Bouwt u een woning of start u met een renovatieproject, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een ervaren bouwbedrijf gespecialiseerd in daken. Ook voor alle gevel- en isolatiewerkzaamheden kunt u bij ons terecht.

Voor elk probleem bieden wij een oplossing tegen een schappelijke prijs!

Bij ons kunt u terecht voor alle dakwerken, zowel voor hellende als platte daken. Met vele referentie in en rond de regio's Aartselaar, Boom, Hemiksem, Niel, Schelle en Rumst. Eigenlijk vindt u in heel de provincie Antwerpen werken van ons terug. Vraag ernaar! We werken even graag met pannen, leien, shingles, pvc of roofings. Wilt u Velux-dakramen, sidings, of een stijlvolle koepel? Wij garanderen waterdichte resultaten!

Wij werken alleen samen met bedrijven die kwalitatief hoogstaande grondstoffen leveren. Zoals koramic pottelberg, dat de beste betonpannen produceert. Of Soprema nv, de grootste roofing fabrikant van Europa.

Om ons bedrijf beter te leren kennen delen wij met U een opsomming met de verschillende werk uitvoeringen mee.

Laatste nieuws

Na iedere uitvoering van EPDM, bezorgen wij U een garantie attest.